Forlenger kontraktene – Larvik

Forlenger kontraktene

Tonje Roth Berglie og June Andenæs forlenger sine kontrakter med Larvik Håndballklubb til 2020.

Larvik-jenta Tonje Roth Berglie har aldri scoret så mange mål i løpet av en sesong som hun har gjort i debutsesongen for Larvik Håndballklubb. Hun har scoret 80 mål på 31 kamper hittil denne sesongen.

– Jeg synes det har vært hyggelig å være tilbake i byen og det blir gøy å bli med videre. Jeg trives bra i gruppa og jeg synes vi er en bra gjeng. Nå har jeg også kjøpt leilighet i Stavern sammen med samboeren min, sier hun til larvikhk.no.

– Det har vært veldig moro å være å vinne så mye som vi har gjort, den erfaringen har jeg ikke fra eliteserien tidligere. Jeg håper å fortsette å utvikle meg videre i Larvik, sier hun.

June Andenæs ble offisielt Larvik-spiller to dager før julaften og har kommet inn i vårsesongen og har bidratt med 24 mål fordelt på sine 12 kamper i Eliteserien og EHF Cup.

I utgangspunktet skrev hun kun kontrakt ut sesongen, men har nå bestemt seg for å bli med videre.

– Jeg har lyst til å fortsette å spille håndball og da synes jeg der er fint å fortsette å være der jeg er nå. Jeg trives i klubben og gleder meg til å bli med videre. Jeg har hatt Geir som trener tidligere og trives under hans ledelse. Det ser ut til å bli et spennende lag kommende sesong og jeg håper vi kan fortsette å spille i Europa og forhåpentligvis prøve oss i Champions League igjen, sier hun.

Hun fortsetter å bo i Drammen og pendler til Larvik.

– Jeg synes det går fint i forhold til datteren min på tre og et halvt år. Familien fortsetter å bo i Drammen og så vil jeg fortsette med å pendle, sier linjespilleren.