Får selskap av Thea – Larvik

Får selskap av Thea

Emilie Christensen får selskap av Thea Mørk og kommende Larvik-spiller Mari Molid i EM-kvalifiseringskampene senere i måneden.

Mandagens uttak var det første siden VM, der Norge fikk sølvmedalje. Nå gjelder det å kvalifisere seg til EM i Frankrike i desember. Norge topper sin gruppe etter seire over Ukraina og Sveits i september/oktober i fjor. Se alle kvalifiseringsgruppene her.

Denne gang skal det også spilles to kamper, først bortekamp mot Kroatia 21. mars og så hjemmekamp mot samme nasjon 25. mars i Nadderud Arena. Der skal for øvrig Larvik møte Stabæk i seriekamp onsdag. Se hele den norske troppen her.

Også rekruttjentene samles i den internasjonale uken i slutten av måneden. Mathilde Rivas-Toft er ute med skade og er ikke med, men Maria Hjertner er fortsatt blant de utvalgte. Det er også Kristine Breistøl. Her er hele uttaket.

Rekruttjentene skal ikke spille kamper, men samles på Olympiatoppen 19.–22. mars til en treningssamling.