Jobber godt økonomisk – Larvik

Jobber godt økonomisk

Mens Håndballjentene onsdag spilte EM-kvalifisering i Kroatia ble årsmøtet i Larvik Håndballklubb avholdt i Kon-Tiki på Thor Heyerdahl vgs.

Klubben har fortsatt å redusere kostnader og nedbetale gjeld. Resultatregnskapet viste et overskudd på 3,3 millioner kroner etter en omsetning på 20,6 millioner kroner.

Styret er tilfreds med trenden i utviklingen i klubbens økonomi i 2017, men likevel skuffet over at lønnsomhetsutviklingen er langsommere enn budsjettert. Mangel på tydelige, nasjonalt kjente spillerprofiler er sannsynligvis en bidragende faktor til at inntektene vokser noe lavere enn budsjettert.

Klubben vil i løpet av våren 2018 ha behov for å styrke likviditeten ytterligere, samt styrke egenkapitalen innen utløpet av året for å møte håndballforbundets krav om positiv egenkapital fra 2019/20-sesongen, samtidig som de høye sportslige ambisjonene opprettholdes.

Cathrine Svendsen ble gjenvalgt som styreleder. Med seg i styret får hun nestleder Erik Storhaug og styremedlemmene Gro Hammerseng-Edin, Stein Bleivik (ikke på valg) og Jørgen Smith Larsen. Varamedlemmer er Bjørg Andreassen og Øistein Smith Larsen.