Bidrar ved bilkjøp – Larvik

Bidrar ved bilkjøp

Møller Bil vil gjerne hjelpe Larvik Håndballklubb når klubben trenger penger og gir en Larvikpakke til de som kjøper ny eller brukt bil de har på lager torsdag, fredag og lørdag.

Møller Bil setter i gang denne kampanjen for å bidra litt ekstra som sponsor i forbindelse med Larvikpakke-aksjonen og oppfordrer de andre sponsorene til å gjøre det samme, på den måten de kan støtte klubben på.

Larvik Håndballklubb skal ha en innsamlingsaksjon fredag, der spillerne ringer bedrifter for å selge Larvikpakker som til sammen skal skaffe de tre millioner kronene klubben trenger innen 9. mai for ikke å gå konkurs.

En Larvikpakke koster 10 000 kroner og gir et fast sete i Boligmappa Arena Larvik til alle hjemmekamper neste sesong, de vil inviteres til Larvik Håndballklubbs årlige kick off og et foredrag med Anja og Gro Hammerseng-Edin i Bølgen.

Som et alternativ kan man Vippse penger til 518646 eller sette inn gave på Larviks klientkonto 6276 05 41317. Pengene er i sikkerhet hos klubbens advokat til etter årsmøtet 9. mai. Videreføres ikke klubben betales pengene tilbake til giver.

Daglig leder Helge S. Prestegard i Møller Bil forteller at bedriften kjøper en Larvikpakke til bilkjøperne de tre kommende dagene.

– Det er kanskje ikke alle privatpersoner som kan bla opp 10 000 kroner for å kjøpe en Larvikpakke. Hvis de går med tanker om å kjøpe en bil, kan de benytte muligheten til det disse dagene, sier han, og slik gi en stor støtte til Larvik Håndballklubb.

Styremedlem Erik Storhaug i Larvik Håndballklubb går foran og kjøper bil hos Møller Bil, av selger Torbjørn Aker.

– Jeg håper mange kommer og kjøper bil av en sponsor som har bidratt mye i det siste, sier Storhaug.

Helge S. Prestegard minner også om den viktige returkampen mot Fredrikstad søndag kl. 17.00 i Boligmappa Arena Larvik.

– Det er viktig at folk møter opp for å gi sitt vanlige bidrag som publikum, sier han.

Den populære pausekonkurransen med bil i førstepremie, som egentlig ble avsluttet i siste seriekamp, utvides også.

– Vi stiller igjen med bil i førstepremie søndag, forteller han.