Overbeviste i Fredrikstad – Larvik

Overbeviste i Fredrikstad

Larvik-spillerne svarte kontant sportslig på økonomisk tunge uværsskyer da laget vant 37-20 mot Fredrikstad i den første kvartfinalen i sluttspillet.

Kampen i Kongstenhallen var aldri spennende. Larvik tok føringen fra start og særlig var Kristine Breistøl og June Andenæs aktive i målprotokollen. Larvik var foran med ti mål etter 23 minutter, 19-9. Da hadde de to nevnte signert åtte av målene.

Lagene hadde hvert sitt hjemmetap i serien, men at Fredrikstad hadde avsluttet nevnte seriespill med fem strake tap var godt synlig i kampen.

Larvik ledet 23-10 halvveis og rundet 30 scoringer før kvarteret var spilt etter pause. Fra 33-15 stoppet det imidlertid helt opp i ni minutter, men hjemmelaget scoret kun tre mål i perioden. Dermed var det ikke verre enn 34-18 da Larvik igjen scoret.

Til slutt ble det 37-20 og 17 mål å gå på til returkampen i Boligmappa Arena Larvik søndag 29. april kl. 17.00. Møt opp og vis at du støtter jentene!

Øvrige kvartfinaler, første kamp: Tertnes–Storhamar 28-30, Oppsal–Vipers 22-36. Gjerpen–Byåsen spilles senere onsdag.

Larviks målscorere: Kristine Breistøl 9, June Andenæs 6, Mathilde Rivas-Toft 4, Hege Løken 3, Cassandra Tollbring 3, Maria Hjertner 3, Emilie Christensen 3, Tamires Araujo 3, Thea Mørk 2, Tonje Roth Berglie 1.