Slik kan du støtte klubben – Larvik

Slik kan du støtte klubben

For å støtte Larvik Håndballklubb som privatperson kan du Vippse penger til 518646 eller sette inn gave på Larviks klientkonto 6276 05 41317.

Pengene er i sikkerhet hos klubbens advokat til etter årsmøtet 9. mai. Videreføres ikke klubben betales pengene tilbake til giver.

Fredag fra kl. 14.00 skal jentene på laget, styret og administrasjonen ringe bedriftene i Larvik og forsøke å selge «Larvikpakka».

Dette vil bli streamet live på op.no fra kl. 16.00 til 20.00. Der vil det også bli diverse innslag med auksjoner, Anja og Gro Hammerseng-Edin vil intervjue kjente og ukjente på direkten og det oppdateres til enhver tid hvor mye som er solgt og hvor mye som kommer inn av annen støtte. Det blir også auksjoner under sendingen!

«Larvikpakka» koster 10 000 kroner og gir en fast plass til alle hjemmekamper sesongen 2018/19, to plasser til tidenes kick off før sesongstart og en billett til show med Anja og Gro Hammerseng-Edin.

Ønsker du å bestille en pakke, kontakt jtb@larvikhk.no eller espen@larvikhk.no. Du kan også overføre til konto, så blir du kontaktet.