Æresmedlem i Larvik HK – Larvik

Æresmedlem i Larvik HK

Tor Odvar Moen ble utnevnt til æresmedlem i Larvik Håndballklubb fredag. Utnevnelsen skjedde på en grillkveld med de frivillige utenfor arenaen.

– Jeg ble veldig overrasket. Det er ikke så mange av dem, derfor synes jeg det var veldig stas og stort å få det. Jeg vil takke alle i dugnadsgjengen, som har stått på for denne klubben, sa Tor Odvar Moen.

– Han har vært her i en lang periode og bekledd alle roller i klubben. Det eneste han ikke har gjort, er vel å spille. Han har gjort en fantastisk innsats gjennom mange år, sa styreleder Cathrine Svendsen, som overrakte utmerkelsen.

Æresmedlemmer i Larvik Håndballklubb:
Utnevnt 2013 Tonje Larsen
Utnevnt 2013 Norma W. Hansen
Utnevnt 2014 Kari Mette Johansen
Utnevnt 2014 Lene Rantala
Utnevnt 2014 Thor Edvard Mathisen
Utnevnt 2018 Tor Odvar Moen