Årets trenerteam – Larvik

Årets trenerteam

Tor Odvar Moen og Lene Rantala avsluttet sesongen 2017/18 med å bli kåret til årets trenerteam av spillerne i eliteserien. Thea Mørk kom på årets lag.

Prisene ble delt ut av Hein Barthold i Norsk Topphåndball etter sluttspillfinalen i Kristiansand lørdag. Se hele lista over sesongens priser. Dagen etter var det duket for sesongavslutning for Larvik Håndballklubb, med gaver til spillere og trenere som gir seg i klubben etter denne sesongen.

Sesongen ble 47 kamper lang, fem spillere var med på alle kampene: Guro Rundbråten, Cassandra Tollbring, Maria Hjertner, Emilie Christensen og Tamires Araujo.

Larvik måtte tåle 40 baklengsmål for første gang da Vipers tok sin største seier over Larvik i den andre sluttspillfinalen.

Behandling av Elitelisens for sesongen 2018/19 startet allerede før forrige sesong sluttet, og de første fem klubbene fikk sine godkjenninger allerede 17. april. Behandlingen gjøres fortløpende og nå gjenstår kun Larvik og Gjerpen før alle lagene i eliteserien for kvinner har fått sin lisens.

Thea Mørk. Foto: Svein André Svendsen