Tatt ut til junior-VM – Larvik

Tatt ut til junior-VM

Mari Finstad Bergum og Karoline Lund er blant spillerne som er tatt ut til junior-VM i Ungarn i sommer. Før det skal de spille skandinavisk mesterskap.

Juniorjentene samles på Hamar 20.–24. juni for å spille Scandinavian Open mot Danmark, Romania og Sverige, melder Norges Håndballforbund. Se alle spillerne som er tatt ut.

Mari Finstad Bergum med sine 65 kamper er blant de tre som har spilt flest kamper med dette laget, mens kommende Larvik-spiller Karoline Lund ikke er langt etter med sine 47 kamper. Laget ledes av trenerduoen Vigdis Holmeset og Geir Oustorp. Lene Rantala er målvaktstrener.

Junior-VM spilles i ungarske Debrecen fra 30. juni til 15. juli. Der møter Norge (LK98) innledningsvis Brasil, Elfenbenskysten, Montenegro, Portugal og Ungarn. På mesterskapets hjemmeside skal det være mulig å se live stream fra kampene når den tid kommer.