Debuterte på landslaget – Larvik

Debuterte på landslaget

Cassandra Tollbring har debutert på det svenske landslaget! Larviks bakspiller scoret fire mål i debuten i EM-kvalifiseringskampen mot Færøyene.

Kampen ble spilt i Örebro og var svenskenes siste i kvalifiseringen til EM i Frankrike i desember. Fire mål i debuten holdt til å bli delt toppscorer med to andre spillere. Sverige vant 32-13, og med ett tap på seks kvalifiseringskamper er de klare for EM, som spilles 29. november til 16. desember.

– Det skal bli skikkelig gøy å være med å kjempe med de beste, det er derfor jeg spiller håndball, sier Tollbring til handbollslandslaget.se

Cassandra Tollbring, som spilte med trøye nummer 33 i oppgjøret, merker at hun har utviklet seg i sitt første år i Norge og blitt bedre på å ta riktig avgjørelse til rett tid. Det sier hun til nettsiden, og legger til at hun synes det har vært veldig lærerikt å spille i Champions League.

25-åringen er familien Tollbrings andre landslagsspiller, etter lillebroren Jerry.

Landslagssjef Henrik Signell beskriver Cassandra Tollbring slik til nettsiden:

– Hun er en spennende spillertype som har gjort seg fortjent til plassen. Hun har gjort det veldig bra de siste årene og vi er nysgjerrig på å se henne i landslaget.