Nye utfordringer – Larvik

Nye utfordringer

Larvik-jentene møtte nye utfordringer da de klatret 30 meter til værs og hoppet utfor! Laget har brukt helgen til teambuilding på Høyt og Lavt i Lågendalen.

– Da vi hoppet ut fra 30 meter gikk det på det individuelle og mentale, men samtidig å støtte hverandre. Da vi klatret gjennom Askeladden fikk vi kjenne på det å være et lag. Vi fikk mestringsfølelsen i den letteste delen, før vi gikk opp i den vanskeligste delen. Personlig synes jeg det var litt lettere at vi laget en konkurranse av det, da var jeg ikke så redd, forteller Hege Løken.

Larvik-jentene startet den nye sesongen med overnatting ute og blitt kjent på en annen måte.

– Det var det skikkelig gøy, en av de bedre teambuildingene jeg har vært med på. Vi fikk testet både vårt eget mentale, men samtidig støtte hverandre. Jeg merket ikke at vi hadde 3-4 nye spillere med oss. De har gått så lett inn i gruppa. Vi var sammen på en veldig naturlig måte. Dette var en bra måte å bygge relasjoner og samarbeid på, sier hun.

Det blir mer utendørsaktivitet for Larvik-spillerne når trenerne Geir Oustorp og Lene Rantala sender jentene på intervalltrening utendørs og denne sesongen også kommer til å ha turntrening på programmet.

Se flere bilder fra teambuildingen på Larvik Håndballklubbs Facebookside og instagramkonto larvik_handballklubb