Første trening etter ferien – Larvik

Første trening etter ferien

Larvik Håndballklubb er i gang med sesongoppkjøringen etter ferien. Se hvilke treningskamper laget skal spille.

Mandag var første trening etter sommerferien, og det var en treningsklar gjeng som møttes i Framhallen. Sommerbrune jenter ble ledet av Geir Oustorp, som ser frem mot en spennende sesong.

– Det skal bli godt å komme i gang igjen. Vi skal delta i Skjærgårdslekene og spille noen treningskamper, blant annet mot Tor Odvar Moens nye klubb, Siófok, forteller Oustorp.

Sammen med Lene Rantala og Karoline Lund var han i Ungarn i sommer, der det norske juniorlandslaget spilte finale i EM. Nå er det tilbake til klubbhverdagen.

De første kampene spiller laget 10.–12. august i Skjærgårdslekene. Fredrikstad er første motstander fredag, mens Gjerpen og Stabæk er motstandere lørdag. Siste dagen er det én kamp på programmet. Hvem det blir mot avhenger av resultatene innledningsvis.

23.–26. august er det Ungarn og Siófok som står for tur, med innlagte treningskamper 24. og 26. august. Under Skjærgårdslekene er Vipers på besøk samme sted.

Onsdag 29. august er det 2. runde i NM, bortekamp mot vinneren av Konnerud og Glassverket.

Siste treningskamp før seriestart er kamp mot hardtsatsende Molde, som har engasjert Helle Thomsen som trener. Den kampen spilles i Bergslihallen 31. august.

Foto: Svein André Svendsen