– Veldig glad for å være tilbake – Larvik

– Veldig glad for å være tilbake

Mari Molid er veldig glad for å være tilbake i Larvik Håndballklubb. I helgen har laget spilt i Skjærgårdslekene, med vekslende sportslige resultater.

Det ble til slutt 5. plass etter seier over Oppsal i siste kamp.

– Siden oppkjøringen startet 30. juli har vi trent ganske tøft, og det bar turneringen litt preg av, synes hun.

I tillegg forteller trener Geir Oustorp av de konsekvent kjørte to rekker og var opptatt av å gi alle spilletid. Det var det klokka som styrte hans valg denne helgen.

– Vi vil jo gjerne vinne, men det er en treningsturnering. Det er viktig for oss å trene på det vi skal bli gode på når serien starter. Spillet skal flyte og det er viktig at alle har selvtillit, slik at flere kan bidra. På de første kampene merket vi at timingen ikke sitter skikkelig enda, forteller Molid.

Se alle resultatene fra Skjærgårdslekene her.

Selv om det ikke gikk helt som ønsket i helgen, er hun likevel fornøyd med å være tilbake.

– Jeg kjenner tryggheten og «godfølelsen» av å være tilbake igjen. Jeg trives veldig godt i laget, selv om det er mange nye spillere fra jeg var her sist. Jeg kjenner likevel de aller fleste godt fra før, sier hun.

Hun har tro på at når jentene slipper opp etter hvert, får laget noe ut av den formen de holder på å bygge.

– Det er mye nytt og Geir Oustorp har noen nye systemer vi øver inn. Det skal sitte i kamp, og dette er de første kampene vi har spilt med sesongens lag. Jeg har tro på laget, men vi må se litt realistisk på det også. Nå er det Vipers som er favorittene og vi er i utfordrerposisjon. Storhamar er også gode, og det er nok litt godt for Larvik Håndballklubb å slippe presset denne sesongen. Det er en deilig følelse å være i utfordrerposisjon, synes hun.

Mari Molid har to sesonger bak seg i Randers, der hun har utviklet seg som toveisspiller. I tillegg var hun klubbens toppscorer forrige sesong.

– Jeg hadde en fin utvikling i Danmark og håper å kunne fortsette det videre her, sier hun.

Den blide og positive trønderjenta har slått seg ned i Tjølling, med havutsikt og nyinnkjøpt valp – en blanding av Malteser og Shih tzu.

28-åringen fikk 55 kamper og 58 scoringer, ett seriegull, ett NM-gull og to sluttspilltitler med Larvik da hun var her 2014–2016.

Disse kampene skal Larvik spille før seriestart.