Sesongkort 2018/19 – Larvik

Sesongkort 2018/19

Vi har nå åpnet salg av sesongkort.

Sesongkortet gjelder for de kampene i Boligmappa Arena Larvik klubben pr. nå er kvalifisert til, dvs. alle sesongens seriekamper (11 kamper) i Eliteserien, høstens 3 kamper i Champions League, samt cupkamper. Sesongkortet vil også være gyldig på eventuelle sluttspillkamper.

Du kan velge plass på felt A, B, C, D, E (i TV-sonen). Etter ønske fra TV-produksjonen har vi denne sesongen flyttet alle sponsor- og sesongkortplasser på motsatt side av arenaen. Dette er for å skape bedre TV-bilder. Håper på forståelse for dette.

Til dere som står på liste over sesongkort fra forrige sesong – plassene deres er reservert inntil videre (da speilvendt til motsatt side av tribunen). Ta kontakt dersom dere vil ha plassene for kommende sesong. Send gjerne en mail til billett@larvikhk.no.

Priser:
Barn:         500,-
Honnør:   1250,-
Voksen:    1750,-

Sesongkortene kjøper du her: Sesongkort 2018/19

Vi har også familiesesongkort tilgjengelig på forespørsel.
Ta kontakt med billett@larvikhk.no for bestilling av disse kortene.
Prisen er 3000,- for to voksne + 100,- i tillegg pr. barn under 16 år.

Håndball er best live i Boligmappa Arena Larvik – velkommen på kamp!