Vant turnering i Follo – Larvik

Vant turnering i Follo

Rekruttlaget har spilt sine første kamper for sesongen. Etter en litt tung start spilte de seg fort opp og vant helgens turnering i Follo.

Laget har hatt få fellesøkter og var ikke helt samkjørt i den første kampen mot Stabæk fredag, som de tapte 24-30.

– Lørdag hadde vi en kjempebra kamp mot Aker (seier 26-21). Det startet ikke helt godt mot Ellingsrud, men det endte med storseier 31-17. Søndag spilte vi vår beste kamp da vi møtte Stabæk igjen i finalen. Vi var virkelig gode i 1. omgang, men holdt på å rote det til litt på slutten. Heldigvis berget vi seieren og vant turneringen i J18-klassen, forteller trener Trine Haltvik.

– Nå må vi bruke treningene fremover til å samkjøre laget. Vi trenger litt tid, men jeg tror vi skal rekke sesongens mål, som er Lerøyserien, sier hun.

Larvik-jentene skal spille 1. kvalifiserende runde 8. og 9. september på Kolbotn, som arrangerer pulja der også LFH09 og Råde er motstandere. Tre av fire lag går videre til 2. kvalifiseringsrunde, som spilles helgen 6.–7. oktober 2018.