Ny oppmann i klubben – Larvik

Ny oppmann i klubben

Knut Johansen er den som skal sørge for at Larvik-jentene har nok teip, klister og vann denne sesongen. Han er lagets nye oppmann.

Torsdag blir han med når Larvik drar på treningsleir til Siófok i Ungarn.

59-åringen fra Drammen har vært i samme klubb som Geir Oustorp i tre sesonger. Oustorp er tydeligvis fornøyd med jobben Johansen gjør, siden han nå dukker opp i Larvik.

– Han har vært min oppmann i Glassverket og kjenner mange av jentene og gamet. Han vet hva som skal til, og han er verdens snilleste Knut, sier Geir Oustorp.

Knut Johansen bor i Drammen, der han jobber halv tid som hallstyrer i Glassverkethallen. Den andre halvparten tilbringer han i et datafirma, der han jobber med drift og vedlikehold innenfor økonomiprogramvare, primært Visma.

Han begynte å bli rastløs nå, ettersom Glassverket smuldret opp etter sesongslutt, da det ble bestemt å trekke laget fra 1. divisjon.

– Det var veldig gøy å bli spurt om å komme til Larvik. Jeg er med på minimum én trening i uka, og skal være med på kamper.

Han forteller at han synes det er gøy å se hvordan spillerne presterer.

– Jeg synes det er en morsom jobb, og så er det veldig hyggelige jenter. Det er et godt selskap å være i. Jeg har reist mye med flere av dem, både Guro Rundbråten, Martine Wolff, June Andenæs og Emilie Christensen var med da vi spilte i Champions League med Glassverket for to sesonger siden, sier han.

Her i Larvik har han blitt kjent med enda flere flotte jenter.

– Det er veldig hyggelig, og så liker jeg måten Geir jobber på. Han er veldig strukturert, og det liker jeg godt. Vi går veldig godt overens, sier Larviks nye oppmann.