Motstanderen er klar – Larvik

Motstanderen er klar

Onsdag ble Glassverket klar som Larviks motstander i 2. runde i NM. Det blir sesongens første obligatoriske kamp for Larvik-jentene.

Skulle Larvik vinne over Glassverket om en uke, er til og med motstanderen i 3. runde allerede klar.

Onsdag kveld spilte Konnerud mot Glassverket i NMs 1. runde. Vinneren skulle få Larvik på besøk i 2. runde onsdag 29. august. Konnerud ledet lenge, men Glassverket dro i land seieren.

Det blir tredje gang på de siste fire sesongene Glassverket og Larvik møtes i NM. Lagene møttes første gang i NM-sammenheng i finalen i 2015, da Emilie Christensen spilte for Glassverket mot Mari Molid, som nå er tilbake i Larvik-drakta.

En time før motstanderen i 2. runde var avgjort onsdag kveld, ble Pors klare som motstander til vinneren av oppgjøret mellom Glassverket og Larvik når 3. runde skal spilles innen 5. september.

Larvik-trener Geir Oustorp bor på Konnerud og har fortid som trener i Glassverket. Lokalderbyet i 1. NM-runde ble ekstra spesielt, ettersom Konnerud-spillerne sammen med spillere fra partnerklubben Reistad skal utgjøre Glassverkets lag i 2. divisjon denne sesongen.

Konnerud hadde rukket å melde seg på i NM før Glassverket bestemte seg for å legge ned elitesatsingen og spillerne forsvant. Da NHF satte klubbene opp mot hverandre i 1. runde måtte de finne en løsning. Konnerud-spillerne ble et naturlig valg for hjemmelaget, mens Reistad-spillerne utgjorde laget til Glassverket, skriver Drammens Tidene.

Se hele NM-oppsettet her. Cupfinalen spilles også denne sesongen 29. desember i Oslo Spektrum.