Storslagent kick off – Larvik

Storslagent kick off

Torsdag kveld var det kick off for sesongen 2018/19 for Larvik Håndballklubb. Spillerne ble presentert foran rundt 200 gjester.

Det var dagen etter første kamp for sesongen, cupkampen mot Glassverket onsdag, klubben samlet supportere, sponsorer og støttespillere fra innsamlingsaksjonen i våres til storslagent kick off på Pakkhuset.

Geir Oustorp og Mari Molid hadde vært i Oslo på formiddagen, der også Norges Håndballforbund holdt sitt Avkast for sesongen. Der ble Larvik tippet på bronseplass av de andre klubbene.

Vel hjemme i Larvik igjen var det presentasjon av både rekruttlaget og A-laget, der en tårefylt Cassandra Tollbring ble tatt imot med stor applaus. Det var stor medfølelse for at hun må følge sesongen fra tribunen etter korsbåndskaden.

Rekruttlaget spiller nå for Larvik Turn i 3. divisjon og har som mål å kvalifisere seg til Lerøyserien.

Ballguttene spilte noen av sangene de synger i arenaen og Hege Løken fremførte en nydelig sang.

Det hele ble avsluttet med et bugnende utvalg burgere og tilbehør, samtidig som det var mulig å kjøpe lodd og by på drakter.

Første hjemmekamp i Boligmappa Arena Larvik er 19. september, mens serieåpningen 12. september borte mot Byåsen sendes på handballtv.com.

Hege Løken. Foto: Svein André Svendsen