Ny hovedsponsor – Larvik

Ny hovedsponsor

Saga Regnskap Larvik blir en av hovedsponsorene i Larvik Håndballklubb. De blir frontsponsor for rekruttlaget, draktsponsor for elite og personlig sponsor for Tonje Roth Berglie.

Avtalen gjelder for to år og er en svært viktig avtale med en lokal Larvik-bedrift.

– Vi har vært med som sponsor i mindre grad over lang tid. Nå er vi i en omstillingsprosess der vi må være litt mer utadvendt. Dette er det første steget i den retning, sier styreleder i Saga Regnskap Larvik, Steinar Jacobsen.

Larvik-jenta Tonje Roth Berglie rundet sine første 100 scoringer for klubben i cupkampen mot Glassverket i forrige uke. Nå starter hun sin andre sesong i klubben og får en personlig sponsor.

Larvik Håndballklubb har tidligere fokusert på nasjonale sponsorer. Nå har klubben endret strategi og ønsker å jobbe mer med lokale sponsorer for å samle byen for å ivareta byens stolthet. Det ble et stort løft i antall lokale sponsorer etter redningsaksjonen i april.

– Vi ønsker at denne avtalen skal bli en gjensidig god forretning. Fallhøyden blir stor hvis vi er avhengig av noen få store sponsorer. Vi håper på en synergieffekt som på sikt øker business-til-business-løsninger, sier markedssjef Jan Tore Berg i Larvik Håndballklubb.

Han håper samarbeidet med lokale aktører fører til et større engasjement rundt klubben, som igjen vil føre til flere tilskuere på kampene.