Videre til 4. runde i NM – Larvik

Videre til 4. runde i NM

Larvik Håndballklubb er klar for 4. runde i NM etter seier 33-21 over Pors foran fulle tribuner i Vestsidahallen tirsdag kveld.

Mari Molid gjorde comeback da Yasminee Gluić møtte sin tidligere klubb Pors i 3. runde i NM onsdag. Larvik ledet kun 16-12 til pause og Pors var oppe og snuste på Larvik, kun to mål bak 16-18 og 17-19 etter 6-7 minutter av 2. omgang. Derfra og ut ble imidlertid avstanden stadig større.

– Det er et godt tegn at vi rykket fra på slutten, men det var litt slurvete fra vår side. De har gode skyttere, all ære til dem for det, men vi skal være tøffere i forsvar. Vi må ta i et tak i forsvar, det må vi fokusere på den siste uka inn mot seriestart, sier Mari Molid.

De skal trene mot guttelag, og da må jentene ta i litt hardere.

– Vi må opp et hakk i forsvar. Vi er fortsatt i en treningsperiode og prøvde ut litt ting i dag også, og så har vi en uke med god trening så vi er i rute til seriestart.

For egen del var hun fornøyd med å ha gjort unna comebacket i Larvik-trøya.

– Det var deilig å få en ordentlig gjennomkjøring. Jeg merket i 1. omgang at jeg ikke så så mye på mål og hadde litt dårlig timing. Det løsnet litt i 2. omgang og målene mine kom i andre omgang. Da var jeg mer bestemt, sa Molid – som var en av tre femmålsscorere i oppgjøret.

Målscorere for Larvik: Hege Løken 5, Mari Molid 5, Karoline Lund 5, Tonje Roth Berglie 4, Emilie Christensen 4, Mathilde Rivas-Toft 3, Martine Wolff 3, Sara Møller 3, June Andenæs 1.