Græsholt har meldt overgang – Larvik

Græsholt har meldt overgang

Rett før overgangsfristen for spill i Champions League dukker et kjent navn opp i Larvik-troppen. Jenny Græsholt har meldt overgang til Larvik.

Riktignok er 29-åringen opptatt med en masteroppgave for tiden, men overgangen er gjennomført. Så gjenstår det å se hvor mye hun kan bidra for klubben.

Jenny Osnes Græsholt er Norgesmester, serie- og sluttspillmester med Larvik fra 2015/16-sesongen og spilte 46 kamper (84 mål) for Larvik den gang. Den siste sesongen har det vært jobb, studier og ingen håndball for jus-studenten.

– Jeg har ikke spilt håndball på halvannet år og hadde ikke sett for meg dette i det hele tatt. Men jeg er glad i å spille håndball og synes det høres fristende ut, selv om jeg er opptatt med å avslutte studiet. Jeg har meldt overgang fordi jeg kan se for meg at jeg kan bidra etter hvert, sier Jenny Græsholt til larvikhk.no.

Larvik-trener Geir Oustorp ønsker å ha den venstrehendte kantspilleren med i miksen på høyresida. Der har 17-årige Guro Ramberg vært alene de siste tre kampene, ettersom Hege Løken ikke har spilt og Linka ennå ikke er tilbake.

– Vi må ha flere folk å spille på. Det ville vært dårlig gjort overfor en 17-åring å ha henne som eneste alternativ. Overgangsvinduet til Champions League stenger 1. oktober, derfor var det var viktig å få gjennomført overgangen allerede nå, sier Geir Oustorp.