J18 vant sin gruppe – Larvik

J18 vant sin gruppe

Larvik HKs J18-lag er klar for den landsdekkende Lerøyserien etter tre nye seirer i 2. kvalifiseringsrunde på hjemmebane i helgen.

Akkurat som i 1. kvalifiseringsrunde vant Larvik-jentene samtlige tre kamper i sin pulje. Denne helgen gikk kampene i Farrishallen, der det ble seier 24-19 over Bergen, 26-14 over Klæbu og avslutningsvis 23-22 over Sarpsborg søndag.

Allerede lørdag var plassen i Lerøyserien sikret for jentene.

Denne sesongen er serien utvidet fra 16 til 24 lag for begge kjønn. Lagene deles inn i to avdelinger med 12 lag i hver avdeling.

Tre runder blir fordelt hos klubbene med forskjellige arrangørsteder, fjerde runde spilles som fellesrunde i Drammen 1.–3. mars 2019. De fire beste lagene fra de to avdelingene etter fjerde runde er kvalifisert til sluttspillet i Lerøyserien.

Sluttspillet går i Drammenshallen helgen 5.–7. april 2019.