Nedtur etter opptur – Larvik

Nedtur etter opptur

Champions League-kampen mot Odense ble en nedtur etter oppturen mot Budućnost sist. Danskene vant 33-25.

Et lyspunkt var det at Hege Løken var tilbake etter skadeavbrekket. Hun scoret kveldens første mål for vertene, som ble hengende etter danskene utover i kampen.

Jenny Osnes Græsholt fikk også sin første kamp i Larvik-drakta etter comebacket. June Andenæs rundet 100 mål for Larvik i løpet av sine fire scoringer i kampen.

Emilie Christensen ble kåret til Larviks beste spiller.

– Nå er jeg egentlig ganske skuffet, vi er ganske langt unna der vi er forrige helg. Odense spilte ikke noen superbra kamp de heller, men vi var alt for snille i forsvar. Jeg føler vi fikk mye mer juling enn vi ga. Vi trekker oss litt istedenfor å stå opp og heller få en utvisning, sier hun.

Danskene virket ikke hemmet av at en av klubbens store profiler, landslagskaptein Stine Jørgensen, er ute med skade etter en vridning i kneet i kampen mot Metz. Hun skal opereres, går glipp av begge Larvik-kampene og mister EM i Frankrike. Det ga rom for Ingvild Bakkerud, Kongsberg-jenta som er en av to norske spillere i Odense.

Larvik HK gikk i kveldens kamp forbi den tidligere storklubben Hypo i antall kamper i Champions League. Larvik er nå den klubben med tredje flest kamper i turneringen, og i bortekampen mot Odense neste uke spiller Larvik sin Champions League-kamp nummer 200.

Da ønsker Emilie Christensen revansje for kveldens innsats.

– Vi spiller oss til mange sjanser, men vi slet litt med å sette ballen i mål. Vi får bare jobbe videre. Vi så forrige helg at vi har nivået inne. Jeg gleder meg til å møte Odense igjen, så vi kan vise oss fra en bedre side, sier hun.

Metz–Budućnost spilles søndag.

Målscorere for Larvik: Emilie Christensen 6, June Andenæs 4, Sara Møller 3, Mathilde Rivas-Toft 3, Mari Molid 2, Tonje Roth Berglie 2, Maria Hjertner 2, Hege Løken 1, Karoline Lund 1, Guro Ramberg 1.