– Gleder meg veldig! – Larvik

– Gleder meg veldig!

Heidi Løke returnerer til Larvik Håndballklubb neste sesong. Hun var eliteseriens beste spiller og toppscorer i de tre sesongene hun var her sist.

– Jeg gleder meg veldig! Det blir gøy å komme tilbake igjen etter mange år ute. Jeg føler at det er riktig for meg nå. Det blir litt nærmere enn der jeg spiller nå og det kommer til å gjøre hverdagen min mye enklere, sier Heidi Løke.

Hun dro til Győr våren 2011, etter tre sesonger i Larvik. Hun var fersk Champions League-mester med Larvik og hadde scoret vanvittige 1101 mål på 139 kamper. Det er kun ni spillere i Larvik Håndballklubbs snart 30-årige historie som har scoret flere mål.

Hun ble kåret til årets håndballspiller i verden for 2011. Etter returen fra Ungarn gikk ferden videre til Storhamar, der hun nå har startet på sin andre sesong.

– Nå har jeg to-tre treninger i uka med Storhamar, ellers trener jeg med Runars herrelag. Det synes jeg går greit. Jeg får nok håndball, men det er klart at spill i Larvik vil lette hverdagen min. Det er greit å gå ut med det nå, så kan jeg ha fokus på Storhamar ut sesongen, sier 35-åringen.

I tillegg slipper hun de samme spørsmålene hun fikk etter hver kamp på tampen av forrige sesong, om hvor hun skulle spille neste sesong. Hun har skrevet treårskontrakt med Larvik fra 2019/20-sesongen, men det stopper kanskje ikke der.

– Det er deilig å ha bestemt seg for neste sesong. Jeg føler meg fortsatt ung og har en del år igjen på toppnivå, sier tobarnsmoren fra nabobyen.

Hun blir en av de rutinerte spillerne i et nytt og ungt Larvik-lag. Linjespilleren skryter av klubben og menneskene rundt, og det var et velkomment besøk da hun så kampen mot Odense i Boligmappa Arena Larvik fredag kveld.

– Det er så utrolig bra mennesker her. Alle de frivillige rundt, damegruppa og alle sammen. Jeg har fått mange lovord om at jeg kommer tilbake, det er kjempehyggelig, synes Heidi Løke.