Solid Larvik-åpning – Larvik

Solid Larvik-åpning

Larvik scoret kampens seks første mål da Molde til slutt ble slått 27-24 i søndagens eliteserieoppgjør i Molde Arena.

Larviks knallåpning satte standarden for resten av kampen. Bortelaget var foran med 5-7 mål gjennom hele kampen, helt til Molde nærmet seg litt i sluttminuttene.

Maria Hjertner satte seks av målene for Larvik i 1. omgang og rundet 100 mål i eliteserien for Larvik. Selv om hun ble passet bedre på etter hvilen, ble hun kåret til banens beste spiller i oppgjøret.

Emilie Christensen scoret tre mål for Larvik og satte inn sitt 1000. mål i klubbkamper. Sara Møller hadde en veldig god dag på jobben i Molde, med seks scoringer på like mange forsøk.

Ved sidebytte ledet Larvik 16-9. Molde viste bedre spill etter pause, men det var først i sluttminuttene laget nærmet seg Larvik i målprotokollen. Seieren var aldri truet for gjestene.

I en treningskamp rett før sesongstart møttes lagene i Bergslihallen i en mye jevnere kamp som Larvik vant med to mål.

Onsdag 31. oktober spiller Larvik hjemme mot Skrim.

Målscorere for Larvik: Maria Hjertner 8, Sara Møller 6, Mari Molid 5 (3), Emilie Christensen 3, Karoline Lund 2, Guro Ramberg 2, Jenny Osnes Græsholt 1.