Skremte Skrim på Halloween – Larvik

Skremte Skrim på Halloween

Skrim-jentene hadde kanskje håpet på de store kulene med poeng i, da de ringte på hos Larvik Håndballklubb onsdag kveld. Larvik vant 36-19 og tok begge poengene i Halloween-oppgjøret.

Mari Molid fikk tirsdag vite at hun ikke er i bruttotroppen til EM, men selv om hun ikke kledde seg ut som landslagsspiller til Halloween, var hun kampens beste spiller da Skrim fikk problemer i Larvik. Særlig etter at førstekeeperen måtte ut etter snaue kvarteret ble det ikke lett for gjestene å stoppe Larvik.

– Vi er veldig fornøyd med kampen i dag. Vi gjorde en god 1. omgang og rykket fra etter 6-6. Etter hvert kunne vi slippe til alle og rullere på laget. Det er fint å få fordelt spilletid, da står vi bedre rustet til helgen også. Mot Odense har vi litt å revansjere fra det forrige møtet her hjemme, synes Mari Molid.

– Det ble en god gjennomkjøring i dag, men vi vet at nivået blir høyere til helga. Champions League er en helt annen klasse. Det er mye tøffere tak, men det blir artig, sier Larviks toppscorer.

Trener Geir Oustorp var fornøyd med det de fikk utrettet i kampen.

– Det var mange gode prestasjoner, det synes jeg er bra. Det lover godt for fremtiden og for Champions League, sier han.

Mathilde Rivas-Toft og June Andenæs sto over mot Molde, men var tilbake mot Skrim.

Målscorere for Larvik: Mari Molid 7 (4), Karoline Lund 5, Mari Finstad Bergum 4, Tonje Roth Berglie 4, Martine Wolff 3, Marte Figenschau 3, Emilie Christensen 3, Sara Møller 2, Mathilde Rivas-Toft 2, Maria Hjertner 2, Hege Løken 1.