Fremgang tross tap – Larvik

Fremgang tross tap

Larvik slet voldsomt med uttellingen mot Odense i lørdagens Champions League-oppgjør, men selv om det ble tap 23-27 var det fremgang fra stortapet hjemme sist.

Det ble ikke noe eventyr for Larvik-jentene i H. C. Andersens fødeby. Odense er suverene i hjemlig serie, med 12 seirer på 12 kamper, men gjorde mange feil mot Larvik. Dessverre klarte ikke Larvik-jentene å utnytte dem maksimalt.

Larvik er sist i gruppe A, men har fortsatt mulighet til å gå videre til hovedrunden. I nest siste runde, 10. november, kommer Metz til Larvik. De suverene jentene som spiller i skjørt leder tabellen før sin bortekamp mot Budućnost senere søndag.

Larvik tok ledelsen 4-1 i klubbens kamp nummer 200 i Champions League. Kun Budućnost og Krim kan skryte av flere. Det jevnet seg imidlertid ut og lagene fulgte hverandre gjennom omgangen. Larvik ledet 14-13 ved sidebytte, men hadde en like dårlig start på 2. omgang som vertene hadde i begynnelsen av kampen.

– Jeg synes 1. omgang var bra, men de første tre minuttene etter pause gjør at det blir en dårlig opplevelse i 2. omgang. Derfra og ut omgangen synes jeg vi spilte bra igjen, men når kampen skulle avgjøres gjorde vi noen enkle individuelle feil som blir skjebnesvangre. Skal vi vinne på bortebane i Champions League kan vi ikke gjøre slike enkle feil, sier Geir Oustorp til larvikhk.no.

Busslasten med tilreisende fra Larvik fikk dermed se at de rød/hvite ble hengende etter i hele 2. omgang. Så sent som seks minutter før slutt var Larvik kun to mål bak, men klarte ikke å utnytte mulighetene til å gjøre det spennende helt inn.

Målscorere for Larvik: Emilie Christensen 5, Mari Molid 4, Hege Løken 3, Maria Hjertner 3, June Andenæs 2, Mathilde Rivas-Toft 2, Tonje Roth Berglie 2, Sara Møller 1, Mari Finstad Bergum 1.