Avhengig av hjelp – Larvik

Avhengig av hjelp

Larvik tapte 21-31 for Metz i årets siste hjemmekamp. Nå må jentene håpe på hjelp fra Odense søndag for å få en siste mulighet til å avansere til hovedrunden i Champions League.

Metz (7 poeng) og Odense (5 poeng) er videre til hovedrunden. Budućnost har fire og trenger ett poeng til for å sikre avansement. Får de ikke det i Danmark, vil alt avgjøres når Larvik kommer på besøk til Montenegro neste søndag.

Metz tok ledelsen 3-0 lørdag ettermiddag, og Larvik lå bare 2-3 mål bak gjennom hele omgangen. På det nærmeste sto det 7-8 i Boligmappa Arena Larvik, men i de siste sju minuttene inn til pause fikk Metz en luke på seks mål.

Metz ledet 15-9 til pause og den avstanden ga de aldri fra seg.

– Vi gikk ut for å gi alt og hadde tro på å vinne, så ti mål er alt for masse. Vi gjorde ganske mange feil, som de kontret inn mål på. Nå sitter vi igjen med en tom følelse. Jeg skulle ønske vi kunne ha gitt publikum litt mer i den siste hjemmekampen, sier Hege Løken.

Hun er en av tre Larvik-spillere som skal spille rekruttlandskamper mot Kina og Island senere i måneden. Hun har vært inne på rekruttlandslaget i flere av klubbene hun har spilt for, men stadig har skader satt henne tilbake.

– Det er veldig kjekt å få tillit til det. Nå er jeg tilbake igjen, men belastningsskaden i beinet er ikke helt borte. Men ellers føler jeg at jeg kan spille fulle kamper og bidra, sier hun. Sammen med Emilie Christensen og Mathilde Rivas-Toft ble hun tatt ut på rekruttlandslaget. Men først er det kamp i Bergen mot Tertnes onsdag før laget reiser til siste bortekamp i gruppespillet i Champions League.

Målscorere for Larvik: Mari Molid 6, Emilie Christensen 3, Sara Møller 2, Hege Løken 2, Mathilde Rivas-Toft 2, Karoline Lund 2, Mari Finstad Bergum 1, June Andenæs 1, Martine Wolff 1, Tonje Roth Berglie 1.