Forlenger med Larvik – Larvik

Forlenger med Larvik

Maria Hjertner har forlenget kontrakten med Larvik Håndballklubb. Hun har skrevet under for to nye sesonger. Det gjør henne til Larvik-spiller til sommeren 2021.

Bakspillerens opprinnelige kontrakt går ut etter denne sesongen, men nå har hun bestemt seg for å fortsette.

– Det er tidlig å tenke så langt frem, men samtidig godt å få kontraktsigneringen unnagjort. Jeg vil jo være her og trives såpass godt, sier den blide bakspilleren.

Hun er fornøyd med utviklingen sin etter klubbskiftet til Larvik sommeren 2017.

– Jeg føler at jeg har fått mye mer ansvar og tatt det. Jeg trives her og det gjør meg trygg. Jeg byr på meg selv og gjør det beste jeg kan. Utviklingen har gått i riktig retning. Jeg setter veldig pris på tilliten jeg har fått, sier hun.

Maria Hjertner har hittil spilt 61 kamper og scoret 202 mål for klubben. Til sammenligning hadde hun 213 mål på sine 94 kamper i Byåsen.

– Det sier litt det også, kanskje. Det oppsummerer både hvordan jeg har hatt det og utviklingen min, sier 22-åringen.

I to år var Maria Hjertner på rekruttlandslaget, men skulderproblemer satte henne utenfor i sommer. Siden har hun ikke vært med på samlinger.

Larviks nummer 23 er halvveis i sin andre sesong i klubben. Hun var tre sesonger i Byåsen, men når hun fullfører den nye kontrakten vil Larvik være den klubben på seniornivå hun har vært lengst i.