Minnes på detaljer – Larvik

Minnes på detaljer

De norske rekruttjentene, med tre Larvik-spillere på laget, er samlet på Olympiatoppen om dagen. Onsdag var det kamp mot Kina, som ble enkelt slått 29-17.

– Det er gøy å spille mot Kina. De har en veldig annerledes spillestil, plutselig står de langt unna mål og så er de nærme og pasningene er lave, sier Mathilde Rivas-Toft.

Hun synes det er veldig gøy å spille med gjengen på rekruttlandslaget, spillere hun ikke ser hver dag.

– Her er det gode spillere som kan gjøre meg bedre, jeg får litt påminnelser om ekstra detaljer som kan være viktig for å bli ekstra god, sier hun.

Kampen mot Kina i Nadderud Arena ble en enkel match for Norges rekrutter, som møter Island i Telenor Arena før Møbelringen Cup starter torsdag.

Mathilde Rivas-Toft og Emilie Christensen ble kalt inn sammen med Hege Løken. Sistnevnte måtte dessverre melde forfall. Et annet forfall gjorde at Maria Hjertner ble kalt inn i siste liten, så det ble tre Larvik-jenter på laget likevel.

– Det har vært lærerikt og gøy å være med på samlingene siden i fjor høst, da jeg kom til Larvik. Jeg har holdt meg skadefri og nå må jeg ha fokus på detaljene. Jeg ser jo at mulighetene ligger der, sier Rivas-Toft, som er kant i angrep på rekruttlandslaget.

Torsdag spiller rekruttlandslaget mot Island i Telenor Arena. Kampen sendes på TV 2 Sport 2 kl. 15.00.

Mål Norge rekrutt: Jeanett Egebakken Kristiansen 6, Ingvild Kristiansen Bakkerud 5, Mathilde Rivas-Toft 4, Moa Högdahl 4, Guro Nestaker 3, Vilde Kaurin Jonassen 3, Vilde Rønningen 2, Maria Hjertner 2, Emilie Christensen 1.