Var linjespiller mot Island – Larvik

Var linjespiller mot Island

Emilie Christensen fikk prøve seg som linjespiller da det norske rekruttlandslaget slo Island 29-23 i Telenor Arena torsdag ettermiddag.

Moldes Vilde Rønningen var eneste linjespiller for rekruttlandslaget da Vilde Ingeborg Johansen sto over mot Island. Det bød på utfordringer for å finne alternativer.

– Det er alltid gøy å få spille, og når du spiller med så gode medspillere er det ingen sak å være linjespiller plutselig, så da de spurte om jeg var klar for utfordringen svarte jeg ja, sier Emilie Christensen.

Det passet henne bra, og hun synes det var kjempegøy å være linjespiller i en tøff kamp mot Island.

– Jeg er jo vant til å være inne i forsvaret når jeg spiller til vanlig. De spilte såpass utgruppert at det ikke var noe problem. Det hadde nok vært verre om de spilte 6:0 og jeg måtte sette sperrer, men her var det så mye rom at det bare var å rykke litt, sier hun.

Det hadde kanskje vært bedre med litt andre rammer enn 25 tilskuere i Telenor Arena, men rekruttjentene så Norge–Ungarn fra tribunen i Møbelringen Cup og tar med seg litt av stemningen derfra. Utbyttet fra samlingen ble litt mer allsidig enn vanlig, på grunn av posisjonen som linjespiller.

– Jeg synes alltid det er motiverende å være på samling og trene sammen med andre og se hvor lista ligger og kanskje ta med noen nye øvelser, tips og triks tilbake til klubb. Jeg føler at jeg alltid kommer tilbake med en ny giv når jeg har vært vekke fra lagvenninnene, som jeg selvfølgelig savner, sier den «nye» linjespilleren.