Fortsetter neste sesong – Larvik

Fortsetter neste sesong

Cassandra Tollbrings opptrening etter skaden i sesongoppkjøringen går etter planen. Nå har hun skrevet ny kontrakt med Larvik Håndballklubb for neste sesong.

– Jeg valgte ettårskontrakt for å se hvordan det blir å komme tilbake etter kneskaden. Det er stabilt og fint i Larvik og forhåpentlig får vi spill i Europa neste sesong også, sier hun.

Den svenske 25-åringen hadde i løpet av sommeren spilt seg inn på det svenske landslaget og endelig fått sin debut med det blå-gule flagget på brystet. Så kom skaden i det venstre kneet i oppkjøringsturneringen i Siófok, som resulterte i at hun ikke kunne være med denne sesongen.

Hun skadet det andre kneet da hun var 15 år, men da kom hun tilbake litt for fort. Nå trener hun gradvis mer og mer styrke for å bygge opp muskulaturen igjen.

Bakspilleren ble operert hjemme i Sverige 1. oktober. Det er gått åtte uker nå, og da hun var på seksukers-kontroll var legen fornøyd. Neste kontroll er et halvt år etter operasjonen. Legen var nøye med at hun ikke skulle bli for ivrig og dermed risikere ny skade i opptreningsperioden, men følge planen.

– Jeg har vært litt i Rimbo og litt i Larvik. Jeg har brukt mye tid på å se håndball og ser alt jeg kommer over, om det er klubb- eller landslag, menn eller kvinner, forteller hun.

Til jul er hun tilbake i Sverige en tur. Broren Jerry får også julefri, så de benytter anledningen til å feire jul hjemme når muligheten byr seg.

Cassandra ser ikke for seg at det blir noe spill for Larvik før i august, men håper å kunne begynne å trene før sommerferien.

– I mitt hode har jeg et kortere mål. Jeg håper at jeg kan begynne å trene med ball allerede i april/mai, sier Larviks nummer 22.