To nye sesonger – Larvik

To nye sesonger

Guro Rundbråten skal vokte målet for Larvik i to nye sesonger. Målvakten har skrevet kontrakt ut sesongen 2020/21.

Tidligere har Maria Hjertner skrevet kontrakt for samme periode, mens det tidligere i uka ble kjent at Cassandra Tollbring også blir i Larvik i minst én sesong til.

– Jeg trives kjempegodt i Larvik. Det har jeg gjort siden dag én. Det er en fantastisk fin klubb med ordnede forhold, gode trenere og vi har spilt i Champions League. Det synes jeg har vært kjempegøy. Det å kunne være med og kjempe i toppen av eliteserien, og forhåpentligvis vinne den også, er inspirerende, sier målvakten.

28-åringen fra Vikersund runder ti år på elitenivå i 2019. Hun mangler kun tre kamper på 300 på øverste nivå i Norge. 64 av dem har hun spilt i Larvik-drakta i løpet av halvannen sesong.

– Det å være i en av Norges beste klubber og kunne ha Lene Rantala som målvaktstrener er helt fantastisk. Jeg har aldri hatt en målvaktstrener på den måten tidligere. Det å ha kommet til Larvik og få jobbe med Lene er en av de tingene som har gjort at det har vært så gøy som det har vært, sier Guro Rundbråten.