Opptur mot Oppsal – Larvik

Opptur mot Oppsal

Så kom seieren! Etter den verste tapsrekken i klubbens historie kom endelig seieren og smilet tilbake hos Larvik-jentene. Mange høye skuldre falt ned etter seier 31-18 over Oppsal onsdag.

Etter sju strake tap kom endelig seieren, og Larvik fortsetter sin plettfrie statistikk mot Oslo-klubben. Dette var seier nummer 15 på like mange forsøk mot Oppsal.

Hege Løken åpnet scoringene, som hun også gjorde i forrige kamp. Denne onsdagskvelden rundet hun mål nummer 100 i Larvik-drakta.

Oppsal ledet 7-6, men etter utlikningen var det Larvik som førte. Sakte, men sikkert ble luka mellom lagene større. Via 14-9 halvveis ble det altså seier 31-18. Molde vant over Storhamar borte, og har dermed slått begge topplagene i løpet av fire dager. Bak Vipers har Storhamar, Tertnes og Larvik nå 14 poeng, men med ulikt kampantall.

Det var en blid gjeng som takket publikum etter seieren.

– Den følelsen her har jeg ventet litt på, og den er veldig god! Det har sittet litt langt inne, men nå er det så deilig. Det sniker seg inn en dårlig selvfølelse når vi taper kamper, men vi vet at vi er gode og har jobbet med oss selv. Det har vært litt tøft mentalt, men nå fikk vi uttelling for det vi har jobbet med, sa Mari Molid til larvikhk.no etter kampen.

En annen positiv ting var at Guro Rundbråten var med på oppvarming før kampen, selv om hun ikke skulle spille. Det betyr imidlertid at hun nærmer seg en retur til banen, forhåpentligvis allerede i helgens kamp i Frankrike, der Besançon venter i EHF Cup.

I Rundbråtens fravær har det vært Yasminee Gluić som har voktet målet, og onsdag ble hun kåret til banens beste mot Oppsal.

– Det var deilig å spille en kamp der jeg var god i begge omgangene. Jeg startet bra og alle var gira i dag, det var så deilig! Vi hadde bestemt oss for å vise at vi ikke var et lag som er lett å slå. Jeg er stolt over jentene i dag, sier Yasminee Gluić.

Larvik–Oppsal 31-18 (14-9). Eliteserien.
Målscorere for Larvik: Mari Molid 8 (2), Sara Møller 6, Karoline Lund 5 (3), Marthe Edvartsen 3, Mathilde Rivas-Toft 3, Mari Finstad Bergum 1, June Andenæs 1, Hege Løken 1, Martine Wolff 1, Marte Sirén Figenschau 1, Maria Hjertner 1.