Takker for seg – Larvik

Takker for seg

Petter Belsvik søker nye utfordringer i Kongsvinger IL

Petter har fått en mulighet han ikke kunne avslå.

Daglig leder i Larvik Håndballklubb, Petter Belsvik, går til Kongsvinger IL hvor han skal lede talentutviklingen for klubben.

«Jeg trives veldig godt i Larvik Håndballklubb, med spennende utfordringer på mange plan, sier Belsvik. Jeg har fått jobbe med en masse flinke og flotte mennesker som jeg setter stor pris på. Avgjørelsen var veldig vanskelig å ta, men etter en samlet vurdering, har familien og jeg bestemt oss for at tilbudet fra Kongsvinger er for fristende.»

Styreleder Cathrine Svendsen synes det er leit å miste sin høyt verdsatte medarbeider. Samtidig er vi stolte hver gang en av klubbens ansatte går videre til enda større oppgaver. Vi skulle svært gjerne beholdt Petter. Han har gjort en flott jobb i sin tid i klubben sier hun.

Petter har vært en stor ressurs, og har vært veldig godt likt blant både de ansatte i klubben og de frivillige. En virkelig inkluderende leder som har fått samlet klubben igjen etter en periode som har vært veldig krevende for alle. Det er bare å gratulere Kongsvinger IL med ansettelsen av en kjemperessurs.

 

Prosessen med å finne en ny daglig leder starter umiddelbart.