Ny daglig leder – Larvik

Ny daglig leder

Pål Albertsen blir ny daglig leder i Larvik Håndballklubb etter Petter Belsvik. Albertsen har allerede begynt i stillingen.

Han kommer fra jobben som keepertrener i Strømsgodset, der han har vært de to siste årene. Albertsen bør være et kjent fjes for mange. 43-åringen er opprinnelig fra Stavanger, men har bodd i Larvik i 17 år og er svoger til tidligere Larvik-spiller Tine Rustad Albertsen.

Han var daglig leder i Fram Fotball i tre år, fra 2013 til 2016. Før det var han seks år som assistenttrener i Stabæk, sammen med Petter Belsvik. De to er godt kjent etter å ha jobbet sammen i fire perioder.

– Fotballen har stort sett styrt valgene mine frem til i dag, men nå var det nok. Jeg ga meg med fotballen i desember og var klar for et mer «vanlig» arbeidsliv. Nå er ikke daglig leder i Larvik Håndballklubb helt vanlig, men det er annerledes enn en fotballtrenerjobb ville vært, sier han.

Den nye daglige lederen har bakgrunn fra alle typer salg og salgsledelse i forskjellige bransjer og har vært eiendomsmegler her i byen.

– Jeg er ydmyk og veldig glad for å få muligheten til å fortsette det arbeidet som Belsvik, styret og resten av klubben har startet. Håper igjen å kunne skape lokal entusiasme og glede rundt sportslige resultater og god drift, sier Albertsen.