Nyberg overtar Gjerpen – Larvik

Nyberg overtar Gjerpen

Katja Nyberg overtar treneransvaret i Gjerpen fra tirsdag og skal lede Skien-klubben resten av sesongen.

Avtalen kom istand mandag kveld. Christoffer Martinussen har trent Gjerpen så langt denne sesongen, men en 10. plass etter tre seirer halvveis i sesongen var tydeligvis ikke bra nok. Dermed fikk tidligere Larvik-spiller Katja Nyberg forespørselen, noe hun har takket ja til. Det var Telemarksavisa som skrev om nyheten først.

– Jeg måtte spørre min nåværende arbeidsgiver, Hanssons Dyreklinikk AS, om det lot seg kombinere og det gjorde det. Jeg jobber litt færre timer ut sesongen, slik at jeg kan kombinere de to jobbene, sier Katja Nyberg til larvikhk.no.

Katja Nyberg overtar jobben på dispensasjon, ettersom hun ikke har den formelle trenerutdannelsen. Nyberg har trent Larviks rekruttlag i flere sesonger. Som spiller fikk hun med seg 204 kamper og scoret 1167 mål i Larvik-drakta.

– Jeg har ikke tenkt noe lenger enn ut sesongen. Det avhenger jo av resultatet, målet er å klare seg i eliteserien, sier Katja Nyberg.

Lørdag fulgte hun Larviks seier over Besançon fra tribunen sammen med de tidligere Larvik-spillerne Birgitte Sættem og Kristine Duvholt Havnås.

I sin nye jobb vil Katja Nyberg ta med seg Gjerpen til Boligmappa Arena Larvik 27. mars.