Oustorp takker for seg – Larvik

Oustorp takker for seg

Geir Oustorp har tirsdag sagt opp sin stilling fra 1.6.2019. Styret har i den forbindelse valgt å løse han fra oppgaven som hovedtrener for Larvik Håndballklubb med umiddelbar virkning.

Pressemelding fra Larvik Håndballklubb 5. februar 2019

– Fra jeg ble ansatt som hovedtrener i november 2017 og frem til i dag har kart og terreng forandret seg, og jeg har kommet frem til at veien til målet er nok lengre enn først antatt, og det gjør sitt til at jeg valgte å si opp kontrakten min fra 1.6.2019, sier Geir Oustorp.

– Vi har i dag mottatt Geirs oppsigelse. Klubben ønsker ikke å ha en hovedtrener på oppsigelse og valgte derfor å løse Geir fra sine oppgaver med umiddelbar virkning. At ting ikke alltid blir som forventet er en del av gamet, men på vegne av alle oss i og rundt Larvik Håndballklubb vil jeg gjerne takke Geir Oustorp så mye for samarbeidet og ønske ham lykke til videre, sier daglig leder Pål Albertsen.

– Vi har bedt Lene Rantala gå inn som konstituert hovedtrener, sier Albertsen.

For ytterligere informasjon, kontakt daglig leder Pål Albertsen, tlf. 92897817.