Storseier over Rælingen – Larvik

Storseier over Rælingen

Larvik kunne notere klubbens største borteseier i eliteserien denne sesongen da det ble 34-20 over Rælingen i eliteserieoppgjøret søndag kveld.

Gjestene tok ledelsen 5-1 i Lene Rantalas første bortekamp som hovedtrener. Selv om hjemmelaget yppet seg og var kun ett mål bak, var Larvik fem mål bedre det siste kvarteret og ledet 15-9 da lagene byttet side.

Karoline Lund, som opprinnelig er fra Rælingen, var tilbake i sin tidligere hjemmearena der hun spilte fra 2015 til 2017. Hun har spilt sammen med flere av dagens Rælingen-jenter, der det også er kjente fra Wang og juniorlandslaget.

– Det var spesielt å være tilbake, med mange kjente på tribunen. Det pirret litt ekstra, så da var det veldig gøy at det gikk som det gjorde. For egen del synes jeg det var litt varierende, men det viktigste er at det funker for laget og det gjorde det i dag. Vi fikk løpt inn mange mål og det var deilig å få en slik kamp, sier hun til larvikhk.no.

Det hadde ikke en gang gått ti minutter av andre omgang før Larvik var ti mål foran, og det stoppet ikke før gjestene var 17 mål foran. Tre minutter før slutt hadde scoret dobbelt av hjemmelaget, 34-17.

Guro Rundbråten overlot målet til Alma Hasanić Grizović det siste kvarteret. Mathilde Rivas-Toft ble kåret til banens beste spiller. Mari Molid rundet 100 mål i eliteserien for Larvik, men totalt har hun passert 500.

Maria Hjertner, Hege Løken og Marte Figenschau sto over kampen.

Rælingen–Larvik 20-34 (9-15). Eliteserien.
Målscorere for Larvik: Mari Molid 7 (2), Sara Møller 4, Mari Finstad Bergum 4, Mathilde Rivas-Toft 4, Martine Wolff 4, June Andenæs 3, Karoline Lund 3 (2), Emilie Christensen 3, Jenny Osnes Græsholt 2.