Delte poengene – Larvik

Delte poengene

Larvik og Storhamar delte poengene i eliteserieoppgjøret onsdag kveld. Det var jevnt gjennom hele kampen, som endte 28-28.

– Jeg tror det var en veldig artig håndballkamp for de som så på. Det var veldig artig å spille også, sier Mari Molid.

Hun synes det ble en spesiell kamp. – Vi har mye å rette på. Det er litt mye å slippe inn 28 mål, men jeg synes vi spilte en god kamp. Den kunne bikket begge veier, så vi får si oss fornøyd med uavgjort, sier hun.

Storhamar leder an i kampen om sølvmedaljene når det gjenstår åtte kamper. Hamar-laget har 21 poeng, Fredrikstad har 20, Larvik har 19 og Tertnes 18.

– Jeg er aller mest fornøyd med at vi står sammen som et lag, fighter sammen og viser at vi er stolt over å spille med Larvik-logoen. Serien er jevn og vi har alle muligheter, men vi må ha fokus på oss selv og ta alle lag seriøst og sanke poeng i hver kamp, så får vi se hvor vi ender. Det krever ganske mye å ha fokus på rett sted. Nå er det Fana som gjelder og ikke neste kamp mot Storhamar, sier hun.

Neste uke kommer altså Fana til Larvik. Da har Larvik litt å revansjere etter klubbenes første møte noensinne. Før neste møte med Storhamar kan mye ha blitt avgjort. Larvik skal ikke møte dem igjen før på Hamar i siste seriekamp 10. april.

Uavgjort-resultatet onsdag betyr at Larvik fortsatt står uten tap mot Storhamar. Isteden ble det uavgjort for andre gang på de 29 møtene til nå. Sara Møller sto over kampen, mens Hege Løken og Maria Hjertner var tilbake for Larvik.

Heidi Løke satt riktignok på benken for Storhamar, men har ikke vært på banen på snart en måned. Storhamar, som skal spille kvartfinaler i EHF Cup i mars, har fortsatt flere sentrale spillere ute med skade.

Etter kampen ble Jenny Osnes Græsholt takket av etter hennes 60. kamp i Larvik-drakta. Etter 95 scoringer for Larvik gir hun seg med håndball og har fått jobb som jurist. Totalt har hun 280 kamper og 852 scoringer for Nordstrand, Stabæk og Larvik.

Larvik–Storhamar 28-28 (14-14). Eliteserien.
Målscorere for Larvik: Mari Molid 10 (5), Mathilde Rivas-Toft 4, June Andenæs 3, Marthe Edvartsen 3, Mari Finstad Bergum 2, Hege Løken 2, Karoline Lund 2 (2), Emilie Christensen 2.

Jenny Osnes Græsholt fikk gaver av daglig leder Pål Albertsen. Foto: Svein André Svendsen