Ute resten av sesongen – Larvik

Ute resten av sesongen

Marte Figenschau er ikke med mot Storhamar onsdag kveld. Hun må operere en muskel i magen som nesten er røket helt av. Det gjør at hun blir ute resten av sesongen.

De to siste kampene har linjespilleren sett lagvenninnene fra sidelinjen. Kampen mot Tertnes ble den siste denne sesongen for Reistad-jenta som ble hentet inn i september.

– Jeg hadde vondt tidligere, men så ble det bedre igjen. Mot Tertnes landet jeg på magen etter å ha skutt og da kjente jeg noe på samme sted jeg hadde hatt vondt tidligere. Det er mulig den røk da, sier hun til larvikhk.no.

Muskelen er nesten helt avrevet og legen anbefalte å operere for å få den til å fungere best mulig. Hun er ung og skal spille håndball i mange år fremover.

– Legen mente jeg ikke kunne være med resten av sesongen etter operasjonen, og det er veldig kjipt. Men det er tross alt bedre å få fikset det, sier 18-åringen.

Marte Sirén Figenschau har spilt 23 kamper for Larvik denne sesongen, like mange som hun hadde i Glassverket forrige sesong. Denne sesongen har hun debutert i Champions League og EHF Cup med Larvik.