Forsvinner etter sesongen – Larvik

Forsvinner etter sesongen

Karoline Lund og Mari Finstad Bergum har begge valgt å ikke spille håndball i Larvik Håndballklubb neste år. De forsvinner etter sesongen.

Mari Finstad Bergum valgte å ikke benytte seg av opsjonen hun hadde i kontrakten om å forlenge med ett år til.

– Det er mange konkurrenter om playmaker-plassen, og jeg har følt at det har blitt lite spilletid. Jeg ønsker å gå til en klubb der hun kan få mer spilletid, og utvikle meg både fysisk og håndballteknisk, så får jeg heller komme tilbake om noen år når jeg bidra til å løfte laget enda et steg, sier hun.

Hun trives kjempegodt i Larvik og skryter av at det er fantastiske mennesker i klubben. Hvilken klubb hun går til har hun ikke bestemt seg for ennå.

– Jeg hadde ikke så store forventninger til spilletid første året, og jeg hatt god utvikling i Larvik, sier hun.

Karoline Lund ønsket å avbryte kontrakten ett år før den gikk ut, noe klubben ga henne mulighet til.

– Jeg hadde i utgangspunktet en toårskontrakt, men etter å ha pratet med Lene Rantala og klubben har jeg tatt en beslutning om at jeg ønsker å terminere kontrakten etter sesongen. Det har vært en vanskelig beslutning for meg å ta, for jeg har blitt skikkelig glad i jentene og klubben og trives bra her. Jeg har tatt beslutningen fordi det er best for min utvikling akkurat nå. Jeg ønsker å spille et sted der jeg har større muligheter til å få en mer sentral rolle, sier Karoline Lund.

Hun hadde håpet på mer spilletid i Larvik, men var forberedt på at hun måtte kjempe for plassen. Hun har heller ikke fått den utviklingen hun har ønsket selv. Dermed blir det med den ene sesongen i Larvik.

– Jeg har likevel hatt et fantastisk år i Larvik, der jeg har fått erfaring i Champions League og EHF Cup og fått matchet meg med de beste. Det har vært en skikkelig flott gjeng i Larvik. Det viktigste nå blir å gi alt og fullføre sesongen med stil, sier bakspilleren.

Fra neste sesong går hun tilbake til Aker Topphåndball. De er i posisjon til å rykke opp til eliteserien, så hun krysser fingrene for elitespill også neste sesong.