Slapp følelsene løs – Larvik

Slapp følelsene løs

Larvik Håndballklubb vant 21-18 og fikk revansj over Fana i onsdagens eliteseriekamp, der følelsene fikk fritt utløp etter seieren.

Det var en spesiell kamp da Larvik tok imot Fana. Tilsynelatende en helt vanlig kamp, men under lå et vell av følelser som fikk sitt utløp i innsats og seiersvilje.

Larvik spurtet rett i ledelse 4-0, men fra 5-5 var kampen helt jevn til de avgjørende sluttminuttene. Da fikk Larvik igjen et fire måls forsprang, 21-17. Riktignok reduserte Fana, men det ble en befriende seier som både revansjerte tapet i Bergen, men også ga rom for at alle undertrykte følelser fikk fritt utløp.

Seieren sendte Larvik opp på tredjeplass på tabellen.

Etter kampslutt samlet jentene seg i en sirkel til seiersrop, og så flommet tårene hos jentene, som endelig kunne la trykket slippe ut etter flere intense dager etter mandagens fristilling av kontrakter.

– Det var en sum av utrolig mange tanker, lite søvn og at man er litt lettet over at resultatet gikk vår vei i dag. Vi har gått og holdt det inni oss for liksom å være klar til kamp. Dette er klubben i vårt hjerte, og da skal det ikke mer til før vi åpner kanalene, sier Emilie Christensen.

– Vi er veldig flinke til å stenge ute alt annet enn det som gjelder på banen. Vi var enige om at denne kampen kunne være den siste og da ville vi avslutte med stil. Det blir det siste man husker og da ville vi at prestasjonen vår var slik at vi kunne gå herfra med hodet hevet og være stolt av oss selv, sier hun.

Larvik–Fana 21-18 (10-11). Eliteserien.
Målscorere for Larvik: Mari Molid 6 (3), Hege Løken 4, Maria Hjertner 3, Emilie Christensen 3, June Andenæs 2, Mathilde Rivas-Toft 1, Karoline Lund 1 (1), Martine Wolff 1.