Takk for at dere kom! – Larvik

Takk for at dere kom!

Det var fantastisk flott stemning i Framhallen da Larvik slo Molde 23-19 i en jevn og spennende kamp i eliteserien søndag kveld.

Takk til Fram for at det ble kamp i Framhallen. Tusen takk til et fantastisk, engasjert publikum! Det ble en tett og intim stemning som i «gamle dager» i Bergslihallen. Det ble et tett og tøft oppgjør mot Molde, som har slått både Vipers og Storhamar denne sesongen.

Moldes Helle Thomsen samarbeidet med Lene Rantala under EM. Søndag ledet de hvert sitt lag i eliteserieoppgjøret. Det ble på nytt en følelsesladet affære for spillerne, som igjen på imponerende vis gjør sitt beste på banen i en meget spesiell situasjon for klubben. Samtlige ansatte er sagt opp og torsdag er det årsmøte.

Mathilde Rivas-Toft ble Larviks toppscorer med fem mål og var lettet og ikke minst veldig glad etter kampen.

– I det siste har vi spilt hver kamp som det er den siste. Vi hadde gledet oss til de kulissene vi kunne få her i dag. Det var skikkelig gøy at så mange møtte opp! Det var bra trøkk fra tribunen. Det er alltid så gøy når det er så tett på, da virker det som vi har en ekstra spiller på banen. Vi klarte å forberede oss godt, til tross for situasjonen vi er i. Jeg tror vi bare slipper løs skuldrene og vet at dette kan være vår siste kamp. Da har vi lyst til å huske det som en fin opplevelse og at vi gjorde vårt beste. Hvis dette ble den siste, vil vi huske den gode stemningen, sier Mathilde Rivas-Toft.

June Andenæs scoret det siste målet i kampen da hun fastsatte sluttresultatet til 23-19 sju sekunder før slutt. Jentene synes det var sykt gøy å juble opp mot alle på tribunen etter seieren.

I uka som gikk ble Mathilde Rivas-Toft og Emilie Christensen tatt ut til samling med rekruttlandslaget, som skal ha sin neste samling i Oslo 20.–24. mars. Hege Løken er reserve til samlingen.

Victoria Solli Berg og Guro Ramberg er reserve til juniorjentenes deltakelse i Carpati Cup i Romania 18.–25. mars. Marte Sirén Figenschau må stå over etter sin operasjon.

Larvik–Molde 23-19 (12-10). Eliteserien.
Målscorere for Larvik: Mathilde Rivas-Toft 5, Mari Molid 4 (1), Emilie Christensen 4, Marthe Edvartsen 3, Maria Hjertner 3, June Andenæs 2, Hege Løken 1, Karoline Lund 1.

Mathilde Rivas-Toft. Foto: Svein André Svendsen
June Andenæs. Foto: Svein André Svendsen