Har valgt nye klubber – Larvik

Har valgt nye klubber

Mari Molid, Hege Løken og Mari Finstad Bergum har valgt nye klubber fra neste sesong. Molid og Løken går til Molde, mens Bergum har valgt Flint.

Mari Molid rundet 100 mål i eliteseriekamper for Larvik mot nettopp Molde søndag. Hun har aldri scoret så mange mål i løpet av én sesong som hun har gjort for Larvik denne sesongen. Hittil har det blitt 169 scoringer totalt, mens hun hadde 162 i den første sesongen i Randers.

Hun hadde fått plass på fysioterapistudier, og da situasjonen ble som den ble i Larvik måtte hun ta en rask beslutning for å få på plass nytt studiested.

– Da Molde kom på banen, var det en klubb jeg ser for meg en bra håndballfremtid i. De er på vei opp og frem og har en veldig dyktig trener i Helle Thomsen. Jeg ser at det er en klubb jeg kan utvikle meg videre i, sier Mari Molid til larvikhk.no.

Klubbskiftet gjør også at hun kommer litt nærmere hjemme, der familie og kjæreste holder til.

Hege Løken velger også rosenes by som neste stoppested. Hun har vært skadeplaget i tiden i Larvik, men denne sesongen har hun endelig spilt over halvparten av seriekampene og det har blitt flere scoringer enn i de to foregående sesongene.

– Jeg håper virkelig vi kan spille ut sesongen i Larvik, det er det jeg fokuserer på nå, sier hun.

– Det er blandede følelser, men jeg gleder meg til å se hva vi kan få til der. Jeg har fortsatt ambisjoner og tror jeg kan utvikle meg videre med Helle Thomsen som trener, sier Løken, som også har litt røtter i Molde.

Karoline Lund går til Aker, som i helgen sikret opprykk til eliteserien. Dermed blir det fortsatt elitespill for bakspilleren.

Mari Finstad Bergum går til Tonje Larsens Flint og spill i 1. divisjon.

– Jeg er glad i Vestfold, trives i Larvik og gleder meg til å bli kjent i Tønsberg. Flint er et godt lag med ambisjoner om opprykk. I Larvik har jeg ønsket mer spilletid i angrep. I Flint blir det spilletid både i forsvar og angrep, samtidig som jeg ønsker å utdanne meg. Jeg er fortsatt ung, og gleder meg til å fortsette karrièren i Flint, sier hun.