Martine Wolff til Sola – Larvik

Martine Wolff til Sola

Martine Wolff går til nyopprykkede Sola neste sesong. Hun har skrevet en toårskontrakt med Stavanger-klubben.

Larvik-spilleren signerer med en klubb som akkurat har sikret opprykket til eliteserien etter at klubben i helgen vant sin 19. strake seier i 1. divisjon.

– Jeg hadde bestemt meg for å søke nye utfordringer før alt det som skjedde i Larvik begynte. Jeg har sett på veien videre en god stund allerede. Etter å ha pratet med trener Scott Harrington i Sola har jeg fått et godt inntrykk av klubben og laget og synes at rollen han ønsker meg inn i virker veldig spennende. Han har lyst til at jeg skal ta en lederrolle i forsvar. Det er en rolle jeg har veldig lyst på nå, sier hun til larvikhk.no.

I tillegg får hun kombinert håndballen med lærerstudier i Stavanger. Hun gleder seg til å ta opp igjen studiene.

– Martine Wolff er en linjespiller vi har vært på jakt etter lenge og er veldig glad for at hun valgte å spille for Sola, sier trener Scott Harrington til klubbens hjemmeside. Der omtaler han henne som en potensiell landslagspiller på sikt.