Rotterace om sølv og bronse i Eliteserien – Larvik

Rotterace om sølv og bronse i Eliteserien

Vipers er seriemester, men kampen om de resterende medaljene kan fort bli en kamp helt inn. Det blir mange innbyrdes møter mellom medaljekandidatene.

Stillingen tre runder før slutt: Storhamar har et lite forsprang på sølvet, to poeng foran Tertnes og Larvik. Fredrikstad er siste lag som fortsatt har mulighet til å ta medalje, men ligger fire poeng bak Tertnes og Larvik. Ender Tertnes og Larvik på samme poengsum, er Tertnes foran på innbyrdes oppgjør.

Seriemester Vipers møter i tur og orden Storhamar, Larvik og Tertnes i de tre siste serierundene. Storhamar har igjen Skrim før de avslutter hjemme mot Larvik.

Larvik drar til Fredrikstad søndag 31. mars, før de får besøk av Vipers 3. april og deretter altså Storhamar i siste runde 10. april. Tertnes har igjen Gjerpen og Fredrikstad før de avslutter borte mot Vipers. Fredrikstad avslutter hjemme mot Rælingen.

Også i bunnen blir det spennende. Her blir det også flere direkte avgjørende møter. Katja Nyberg skal forsøke å redde Gjerpen, som ligger under nedrykksstreken tre runder før slutt.

Fana er i øyeblikket på trygg grunn med 11 poeng, Skrim er på kvalifiseringsplass med 10 og under streken har Gjerpen 8 og Rælingen 7.

Fana vant sin kamp i 19. runde mot Oppsal torsdag kveld. Deretter skal de til Molde, møte Byåsen hjemme og i siste serierunde skal de til Skien og møte Gjerpen.

Gjerpen møter først Tertnes hjemme, før de får en uhyre viktig og spennende avslutning med Rælingen borte, deretter altså Fana hjemme.

Skrim har Oppsal (b), Storhamar (h) og avslutter borte mot Molde. Rælingen har Byåsen (b) før møtet med Gjerpen, og avslutter altså mot Fredrikstad (b).