Mathilde Rivas-Toft velger også Molde – Larvik

Mathilde Rivas-Toft velger også Molde

Mathilde Rivas-Toft er klar for Molde, og blir dermed også neste sesong lagvenninne med Mari Molid og Hege Løken.

Det er ikke lenge siden Molid og Løken fortalte om sine valg for kommende sesong. Nå følger altså Rivas-Toft etter til samme klubb.

– Jeg håpet egentlig at jeg ikke måtte velge nytt sted, det må jeg si. Jeg hadde kontrakt her ett år til og var forberedt på det, men når situasjon er slik den ble, er jeg glad for at jeg har funnet meg et nytt, bra sted å være, sier hun til larvikhk.no.

Jessheim-jenta som kom til Larvik fra Aker har spilt to sesonger i klubben og to runder før serieslutt står hun med 66 kamper (191 mål) for Larvik HK.

– Jeg er glad for at jeg har tatt et valg og fått fremtiden på plass. Jeg tror laget i Molde kommer til å bli bra. De har signert en del nye spillere. Det blir spennende å se hvordan vi får det til å funke sammen, sier hun.

Hun ser på det som en fordel at det blir flere Larvik-jenter, som kan ta med seg det som har fungert bra for dem i Larvik.

– Det virker som Molde har ambisjoner om å gjøre det bra, og særlig med Helle Thomsen i fronten virker det veldig spennende. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av henne og det har hatt stor påvirkning på valget mitt.