Klart for Lerøyseriens sluttspill i Drammenshallen – Larvik

Klart for Lerøyseriens sluttspill i Drammenshallen

Til helgen er det sluttspill i Lerøyserien og våre rekrutter har gjennom en lang sesong kvalifisert seg til historiens første sluttspill i den nasjonale serien. Dette blir en intens, krevende, lærerik og ikke minst morsom helg for våre rekrutter.

For første gang skal det spilles et sluttspill og ikke en sluttrunde. Det er fordi serien denne sesongen har bestått av 24 lag.

Larvik Håndballklubbs J18-lag kom til sluttspillet etter å ha blitt nummer fire i sin innledende avdeling.

Sluttspillet blir avviklet med to puljer à fire lag som møtes i enkel serie. Finalespillet foregår søndag, de de to beste i hver pulje møtes i semifinale.

Jentene har sammen med sine trenere jobbet målrettet gjennom hele sesongen og nå skal verket krones med kamper mot landets aller beste jenter 18-lag. Her er alt mulig og hvem vet, kanskje kommer jentene hjem med edelt metall fra årets Lerøyserie?

Rekruttene håper å få med en solid heiagjeng som kan heie dem frem, en god heiagjeng kan være forskjellen jentene trenger for å vinne jevne kamper. Møt opp i Drammenshallen til helgen! Ta med venner og kjente, tanter og onkler, besteforeldre og andre håndballinteresserte for å heie rekruttene frem. Vi garanterer topphåndball, høyt spenningsnivå og god underholdning. Heia Larvik!

Larvik HK spiller følgende kamper:
Fredag 5. april
18.30 Rælingen–Larvik HK
Lørdag 6. april
09.00 Larvik HK–Aker
15.00 Charlottenlund–Larvik HK
Søndag 7. april
Plasseringskamper og finalespill, avhengig av resultater i puljespillet fredag og lørdag. Dette oppdateres fortløpende på handball.no

Finalen sendes på TV 2 Sport 2 og Sumo. Bronsefinalen sendes på handballtv.com.