Kamp om 7. plass i Lerøyserien – Larvik

Kamp om 7. plass i Lerøyserien

Larvik Håndballklubbs J18-lag møter Våg om 7. plass i Lerøyserien søndag formiddag, etter at det ble tap i de tre innledende kampene i sluttspillet.

Det er første gang det ble arrangert sluttspill i Lerøyserien denne sesongen. Landets åtte beste lag er samlet i Drammenshallen denne helgen.

Larvik-jentene tapte åpningskampen 20-33 for Rælingen i sluttspillet fredag, og i lørdagens to kamper ble først Aker for sterke (23-28) og i siste kamp ble det tap 17-28 for Charlottenlund. Våg tapte også sine tre innledende kamper.

– Vi visste det kom til å bli en tøff helg og at vi måtte krige fra start til slutt. Vi hang godt med i kampene før pause, men det ble vanskelig da vi datt litt nedpå i perioder, sier Sofie Løwe.

– Vi gjorde noen dumme enkeltfeil og henger ikke helt sammen og da blir det vanskelig å komme tilbake mot så gode lag, sier Julianne Bjørnøe.

De to er enig om at en 7. plass er noe de vil være fornøyd med i selskap med de åtte beste lagene i Norge.

– Vi var veldig fornøyd med at vi klarte å komme til sluttspillet. Vi har et ganske bra toppnivå og jeg tror vi har en god sjanse til å ta 7. plass hvis vi klarer å omstille oss og komme opp på det nivået. Vi har ikke spilt mot Våg før, så det blir gøy å møte ny motstand. Det blir sikkert en tøff og morsom kamp, sier de to lagkapteinene til larvikhk.no.

Aker–Byåsen og Fyllingen–Rælingen møtes i semifinalene.

Kampen om 7. plass mellom Larvik HK og Våg spilles i Drammenshallen kl. 11.00 søndag.